Till innehåll på sidan

LÅNA, ÄNDRA ELLER SNO DEN HÄR GUIDEN!

Den här guiden publicerades första gången den 21 november 2017. All text i guiden har tagits fram under en licensform som kallas Creative Commons Erkännande 4.0 Internationell (CC BY4.0). Bilderna i guiden har licensformen Creative Commons Erkännande-DelaLika 2.0 Generisk (CC BY-SA 2.0).

Detta innebär att allt innehåll förutom KTH:s logotyp, till exempel texter, typsnitt, bilder och illustrationer är fritt fram att använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare på – även i kommersiella sammanhang.

Så om du tycker att innehållet i den här guiden är intressant kan du helt enkelt låna, ändra eller sno innehållet. Du kan till exempel byta ut exemplen mot andra exempel som är mer relevanta för just din kommun eller ditt företag, och sätta din egen logga på guiden. Gör innehållet till ditt i form av en rapport, en ny policy, ett PM, bidrag till sociala medier eller någonting helt annat – det är upp till dig. InDesignfiler för att underlätta eran bearbetning fins tillgängliga här.

Det enda du behöver göra är:
1) att uppge att det är KTH som är upphovsman till originaltexten samt ange licensinformation och länka till licensen CC BY 4.0: creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sv
2) att följa regelverket för bildernas licenser om du gör ändringar i guiden. De är licensierade enligt CC BY-SA 2.0: creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.sv
3) att ange om du har bearbetat texten eller bilderna
4) att ta bort KTH:s logotyp om du har bearbetat texten
5) att alltid hänvisa till och länka till guiden som källa för ursprungsmaterialet ( cesc.kth.se/digit-for-environ )

Vi skulle uppskatta om du också mailade och berättade om användningen till denna adress: digit-for-environ@kth.se

Innehållsansvarig:cesc-info@kth.se
Tillhör: Centre for Sustainable Communications
Senast ändrad: 2019-08-20