Skip to main content
To KTH's start page To KTH's start page

Afterwork Exjobb@KTH: IT, Digitalisering och Hållbarhet

Välkommen till en afterwork arrangerad av CESC* onsdagen den 9 november kl. 16:30-18:30.

Published Oct 19, 2016

Temat är exjobb med inriktning mot IT, Digitalisering och Hållbarhet och platsen är Open Lab på KTH. Detta är ett tillfälle för dig och din organisation att knyta kontakter, ta del av vår spännande forskning och inspireras av våra masterstudenters kompetenser. Och framförallt får du veta vad ett examensarbete på mastersnivå skulle kunna innebära och vad det kan bidra med i er organisation. Vi ger också exempel på tidigare genomförda exjobb.

Afterworken inleds med presentationer och därefter ser vi fram emot att spåna med er kring vilka exjobb som skulle kunna utföras hos er under vårterminen 2017.

Förutom representanter för olika företag och organisationer, kommer även forskare/lärare från olika delar av KTH att delta, alla med koppling till digitalisering, IT och hållbarhet (huvudsakligen från skolan för Datavetenskap och Kommunikation (CSC) och skolan för Arkitektur och samhällsbyggnad (ABE)).

Tid: Onsdagen den 9 november 2016 kl. 16:30-18:30

Plats: Open Lab, Valhallavägen 79. Länk till kontaktsida med karta.

Förtäring: Öl, vin och snacks

Anmäl er via detta formulär senast måndagen den 7 november.

OBS! Ni förbinder er inte till att ta emot exjobbare - det här är ett tillfälle att bättre förstå vad exjobb på KTH går ut på och samtidigt få hjälp till att formulera ett genomförbart förslag.

Välkomna!

Om ni vill veta mer om vad ett examensarbete är på KTH innan afterworken kan ni . Om ni har frågor kan ni kontakta Elina Eriksson elina@kth.se eller Daniel Pargman pargman@kth.se